De wintermaanden

30-nov-2022 | nieuws

Het zomerseizoen is ten einde en de herfstperiode is al weer over de helft. De winter nadert… Dat betekend ook dat de camping en het chaletparc weer zijn gesloten en ook het restaurant gaat weer dicht voor een paar maanden in de winter.

De drukke decembermaand is in aantocht en voor velen van ons betekend dat weer gezelligheid met familie en vrienden onder het genot van hapjes en drankjes en nog veel meer lekker eten.

Dit jaar zijn wij net als voorgaande jaren (voor corona) niet open op de laatste zaterdag van december, zodat ook wij nog even kunnen bijkomen van de kerst en de eerste oliebollen al weer verorberd kunnen worden.

Maar niet getreurd ook voor de feestdagen kunt u/jij bij ons terecht op 11 december staan wij met een kraampje op de kerstmarkt in De Stelle. Waar we weer lekkere baksels verkopen.

Wie niet van zoete lekkernijen houdt, maar wel van ons lekkere brood zal nog even moeten wachten tot de laatste zaterdag van januari. Dan is het Bakhuys weer open en kunt u/jij weer een lekker broodje bij ons kopen.

LET OP!!! In januari en ook in februari bakken wij alleen in de ochtend. Er zal dan alleen zo rond het middaguur brood uit de oven komen.