Aankondiging opendag 31 juli 2021

23-jul-2021 | nieuws

Op zaterdag 31 juli 2021 is er weer een open dag van ons bakhuys. Vanaf 11 uur zijn we weer open en ook op deze dag komen er weer een aantal lokale organisaties en personen wat vertellen, proeven en verkopen.

Op deze dag hopen wij jullie kennis te laten maken met:

Kunstenaar Hans Hansen, hij gaat laten zien hoe in vroeger tijd vuur werd gemaakt. Wilt u/jij nu alles weten over de manieren waarop men in het verleden vuur maakte, kom dan zeker even kijken.

Uilenwerkgroep Steenbergen, zij laten jullie kennismaken met hun werkzaamheden. Ook kunnen ze van alles vertellen over de uilen die in onze regio voorkomen.

Bierbrouwer Rien Huigens van de 4e Musketier, hij heeft weer allerlei lekker biertjes in de verkoop. Er kan ook van te voren even worden geproefd van deze overheerlijke biertjes.

Kees Dogge de imker van boerderij Landjuweel, hij kan jullie alles vertellen over bijen. Ook heeft hij een keur aan producten van de bijen. Van overheerlijke snoep en koek, tot zeepjes en gezondheidsproducten.

Anneke Gruteke, zij maakt van alles van klei en keramiek, daar komt zij wat oververtellen, laten zien en als u/jij iets moois ziet kunt u/jij dat ook bij haar kopen.